lundi 17 avril 2017

Week (2)

 The week-end is family-oriented to top it all , it is highly important to take advantage of my relatives before having holidays , we will be at the other end of the planet ...

I have a lot of friends who spend a lot of time cooking lamb or turkey , I nearly have the impression to be at christmas .

Not us : relax and have good time , that is our credo .
I am just preparing small appetizers with cheese from Lou Pérac mixed with herbs or salmon , I love cheese .

Sometimes I just finish it up when I anticipate the meal .
Don't repeat ...

And the family is super satisfied .
Laugh , good food and benevolence .

Otherwise , We are also celebrating the black belt of my partner , but it is a pretext for another post ...

Just celebration , love and happiness .

Have a good monday , girls !!

Le week-end se continue de façon familiale , je profite de tout le monde avant notre départ en vacances , c'est important pour moi ... On sera très loin .

J'ai beaucoup de copines qui passent leur vie aux fourneaux à Pâques , gigot d'agneau ou dinde , on est à Noël ou quoi ?

Pas nous . De gros apéritifs avec du fromage Lou Pérac mélangés à des herbes , du saumon , je suis entichée de fromage !!
C'est beaucoup plus facile : je concocte de délicieux petits fours avec la base de fromage Lou Pérac et parfois je le finis à la préparation , chut ...

Et la famille est contente .
Un pur régal . Dans le rire et la bienveillance .

Facilitez vous la vie , hein , relaxez vous , c'est mon crédo .

Sinon , nous continuons à fêter la ceinture noire de chouchou , mais je reviens avec un prochain article ...

Bon lundi , les girls !!






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