dimanche 18 février 2018

Roberta

 I am such a huge fan of Italy , its wonderful cooking , and I used to go there a lot when I was a kid .
Everything is an asset up there .

So when the new restaurant Roberta , which has just opened in Cour saint Emilion , invited us to discover its new menu , I was ravished .
I could totally let the steam off .

A flawless service , with an original menu , ravioli with borage and nuts which is excellent for your health , and my partner focaccia with pesto .
We had a blast , savouring this summery atmosphere in the middle of winter .

We could exchange and chat together , enjoying a good meal .

Go for it , girls , they have a terrace in summer which will be nice .

A must-be address , just now .

Enjoy your sunday , girls , we just are resting and discussing ...


-          Italie
Je suis une fan de l’ Italie , c’est connu , j’y allais souvent lorsque j’étais jeune .
Et la cuisine est un atout , un peu comme nous les français .
Aussi lorsque le nouveau restaurant Roberta , cour saint emilion , nous a invités pour découvrir sa nouvelle carte , j’étais aux anges . Je me suis relaxée totalement .
Un service impeccable , aux petits soins , une carte originale , j’ai pu manger des raviolis à la bourrache et aux noix , excellents pour la peau et les anti-radicaux , et mon chéri des focaccias au pesto .
Un ravissement …
Le restaurant est clair , lumineux :une atmosphère estivale en plein hiver .
Ouf , cela fait du bien ….
Nous étions au calme , impeccable pour discuter .
Ils ont une grande terrasse , donc je pense y retourner en été , savoureux .
Une bonne adresse , que je conserve .

 Enjoy your sunday !!






Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire